Добре дошли в


Много забавление на едно място

Онлайн магазинът twinnytube.bg е създаден като реализация на идея, която осигурява на клиентите приятелска, качествена, удобна и достъпна онлайн покупка. Нашата основна задача е „добра цена за всички“, която предлага набор от продукти за домакинството, здравето, личната грижа и забавлението на много достъпни и конкурентни цени. Всички продукти са внимателно подбрани и всеки продукт има своя собствена история. Нашата цел е да предоставим на всеки клиент отлично изживяване, от подаване на поръчката до получаване на пакета, с пълна подкрепа и грижа за удовлетворението на нашите клиенти, дори след покупката.


ЦЕННОСТИ


НАШЕТО НАЧАЛО

Онлайн магазинът twinnytube.bg е създаден под ръководството на настоящия директор Лука, който заедно с екипа си от служители създаде маркетингови, логистични, дизайнерски решения и решения за продажба, внедрени в стабилен и надежден онлайн магазин. С нарастването на онлайн продажбите онлайн магазинът разшири продуктовата си гама и на чужди пазари. Днес разнообразната продуктова гама в онлайн магазините включва оригинални и достъпни продукти за забавление, дома, спорта, Коледа, Свети Валентин, подаръци за рожден ден, както и продукти за лична грижа и здраве.


Магазин twinnytube.bg работи в 17 държави: Словения, Хърватия, Италия, Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Румъния, Гърция, Германия, Австрия  България, Литва, Латвия, Естония, Испания и Португалия. В същото време компанията непрекъснато търси нови пазари, които биха увеличили разпознаваемостта на марката. В момента компанията работи и си сътрудничи с 30 млади хора с потенциал, които имат свои собствени отговорности и задачи и които работят заедно като екип и имат необходимия опит, за да предлагат качествени продукти и да гарантират удовлетвореността на клиентите.


+ 1.000.000

Над един милион доволни клиенти на онлайн магазина MEGASPLET d.o.o


ВАЖНИ СЪБИТИЯ


Стартиране на онлайн магазина - 2011

2012-2014 - Откриване на два нови онлайн магазина

Преместване в нови, по-големи помещения - 2015

2016 - Разширяване на бизнеса в Хърватия

Разширяване на складовите и офис площите - 2017

2018 - Повече от 25 служители и външни партньори

Повече от половин милион изпратени пакети - 2018

2018 - Разширяване на операциите в Полша и Унгария

Преместване в нови, по-големи помещения - 2019

2019 - Разширяване на операциите в Словакия

Разширяване на операциите в Чехия - 2019

2020 - Разширяване на операциите в Румъния

Преместване на склада в по-големи помещения - 2021

2021 - Разширяване на бизнеса в Гърция, Германия, Австрия и България

Разширяване на бизнеса в Литва, Латвия и Естония - 2022

2022 - Над 5 милиона изпратени пратки

Разширяване на бизнеса в Испания и Португалия - 2023


ЗА НАС

Ние от twinnytube.bg сме млад и ентусиазиран екип, който се стреми към коректен бизнес и истински и професионални отношения с клиентите. За нас всеки клиент е еднакво важен и специален, тъй като представлява ново, различно и уникално предизвикателство. Онлайн магазинът е достъпен 24 часа в денонощието, гарантира сигурно плащане и защита на личните данни и бърза доставка до желания адрес в рамките на следващия работен ден. Ние считаме, че ако клиентът е доволен, и ние сме доволни!


Последвайте ни на:


Вижте нашите продукти:

Щракнете тук

You have successfully subscribed!
This email has been registered