Sorry, no content related to "33" was found

Please try to change other keywords or reach out to us via the help button

РЕКЛАМАЦИЯ
РЕКЛАМАЦИЯ
ПОЛУЧЕНИЯТ ПРОДУКТ Е ПОВРЕДЕН
Ако продуктът, който сте получили, е бил повреден при транспортиране, молим да ни уведомите веднага щом получите пакета. Искрено се извиняваме за причиненото неудобство и ще разгледаме Вашето оплакване с приоритет. Изпратете на имейл info@twinnytube.bg:- снимка/видео на продукта, което ясно показва повредата (заедно с описание на повредата)- Номер на поръчкаВ темата на имейл съобщението напишете РЕКЛАМАЦИЯ НА ПРОДУКТ и добавете името на продукта.
ПОЛУЧЕНИЯТ ПРОДУКТ НЕ РАБОТИ
Ако продуктът, който сте получили, не работи, молим да ни уведомите веднага щом получите пакета. Искрено се извиняваме за причиненото неудобство и ще разгледаме Вашето оплакване с приоритет. Изпратете на имейл info@twinnytube.bg:- снимка/видео на продукта, което ясно показва повредата (заедно с описание на повредата)- Номер на поръчкаВ темата на имейл съобщението напишете ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ и добавете името на продукта.
НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ, КОИТО ПОРЪЧАХ ИЛИ ПОЛУЧИХ ГРЕШНИ ПРОДУКТИ
Ако не сте получили всички артикули, които сте поръчали или сте получили грешни артикули, молим да ни уведомите веднага щом получите пакета. Изпратете ни имейл на info@twinnytube.bg с информация за липсващите/грешни продукти заедно с номера на поръчката. Искрено се извиняваме за причиненото неудобство и ще разгледаме жалбата ви с приоритет.
You have successfully subscribed!
This email has been registered