Sorry, no content related to "33" was found

Please try to change other keywords or reach out to us via the help button

ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКА
ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКА
КЪДЕ Е МОЯТ ПАКЕТ?
За да проверите статуса на вашата поръчка, просто щракнете върху връзката https://twinnytube.bg/pages/status-na-poruchka, въведете вашия имейл адрес и номер на поръчка (#....). •     След като направите поръчката, получавате потвърждение за покупка с номера на поръчката на вашия имейл адрес. С този номер на поръчка и имейл адрес влезте във формата по-горе, където можете да проверите статуса на поръчката си. •     Когато пакетът бъде предаден на куриера, проследяващият номер на куриера и линка за проследяване на пакетите директно в куриерската фирма ще бъдат видими в системата. При натискане на бутона се отваря страница, в която можете да проследите пратката до доставката. Местоположението на номера за проследяване и бутона за свързване с куриера можете да видите в примера по-долу.
НОВА ПОРЪЧКА
Може да направите поръчка с обаждане на нашия телефон +35 924 929 225. Подгответе следните данни:-    Име и фамилия-    Адрес за доставка (пощенски код/град/улица/номер)-    Номер на мобилен телефон (за доставчиците)-    Имейл адрес на получателя (за доставчиците)-    ИМЕТО НА ПРОДУКТА, посочено на уебсайта (цвят/номер/размер)
НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛ ВСИЧКИ АРТИКУЛИ, КОИТО ПОРЪЧАХ ИЛИ ПОЛУЧИХ ГРЕШНИ АРТИКУЛИ
Ако не сте получили всички артикули, които сте поръчали или сте получили грешни артикули, моля, уведомете ни веднага щом получите пакета. Изпратете ни имейл на info@twinnytube.bg с информация за липсващите/грешни продукти заедно с номера на поръчката. Искрено се извиняваме за причиненото неудобство и ще разгледаме жалбата ви с приоритет.
You have successfully subscribed!
This email has been registered