Sorry, no content related to "33" was found

Please try to change other keywords or reach out to us via the help button

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА
ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА
ЗАМЯНА
За замяна на номер, цвят или размер на поръчания продукт, попълнете този формуляр:https://twinnytube.bg/returnЗа да влезете във формата, ви е необходим вашият имейл адрес и номер на вашата поръчка, които сте получили на този имейл адрес при поръчка. Възможна е замяна само на текстилни продукти (дрехи) и обувки. Подробни инструкции за връщане на продукт, който не ви допада, се предоставят в края на процеса на подаване на заявка.Важни моменти от инструкциите за смяна на продукта: •     Добавете номера на вашата поръчка (#TTBG…) в пакета за връщане, за да можем да идентифицираме пакета и да го свържем с вашата заявка за замяна •     За да ускорите процеса на обмен, изпратете потвърждение за изпратената пратка (товарителница) с проследяващ номер на нашия e-mail •     Стоката, която желаете да върнете, трябва да бъде ненарушена, в оригинална или подходяща опаковка с всички части и аксесоари.Замяната се извършва в рамките на 14 дни от получаването на вашия пакет в централен склад или от получаване на потвърждението за връщане, изпратено на нашия имейл.
ВРЪЩАНЕ
Съгласно закона купувачът има право да върне покупката по каквато и да е причина в рамките на 14 дни от получаване на пратката. За да упражните това право, следвайте процедурата на следната страница:https://twinnytube.bg/returnа да влезете във формата, ви е необходим вашият имейл адрес и номер на вашата поръчка, които сте получили на този имейл адрес при поръчка. Възможна е замяна само на текстилни продукти (дрехи) и обувки. Подробни инструкции за връщане на продукт, който не ви допада, се предоставят в края на процеса на подаване на заявка.Важни моменти от инструкциите за смяна на продукта: •     Добавете номера на вашата поръчка (#TTBG…) в пакета за връщане, за да можем да идентифицираме пакета и да го свържем с вашата заявка за замяна •     За да ускорите процеса на обмен, изпратете потвърждение за изпратената пратка (товарителница) с проследяващ номер на нашия e-mail •     Стоката, която желаете да върнете, трябва да бъде ненарушена, в оригинална или подходяща опаковка с всички части и аксесоари.Покупната цена ще бъде възстановена в рамките на 14 дни след получаване на вашия пакет в централния склад или след получаване на потвърждението за връщане, изпратено до нашия имейл.
КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ВРЪЩАНЕ НА СУМАТА ИЛИ ЗАМЯНА НА ПРОДУКТА?
Когато изпращате вашата заявка за връщане/замяна, молим да ни предоставете разписката от куриера с номера за проследяване на вашия пакет (товарителницата) и името на куриерската фирма, с която сте върнали. По този начин можем да започнем обработката на вашата заявка по-рано. Ако не ни изпратите номера за проследяване (товарителницата), ще можем да обработим вашата заявка само след получаване на продукта в централния склад.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
{ } { }