Sorry, no content related to "33" was found

Please try to change other keywords or reach out to us via the help button

ВРЪЩАНЕ
ВРЪЩАНЕ

Съгласно закона купувачът има право да върне покупката по каквато и да е причина в рамките на 14 дни от получаване на пратката. За да упражните това право, следвайте процедурата на следната страница:
https://twinnytube.bg/return


а да влезете във формата, ви е необходим вашият имейл адрес и номер на вашата поръчка, които сте получили на този имейл адрес при поръчка. Възможна е замяна само на текстилни продукти (дрехи) и обувки. Подробни инструкции за връщане на продукт, който не ви допада, се предоставят в края на процеса на подаване на заявка.


Важни моменти от инструкциите за смяна на продукта:
•     Добавете номера на вашата поръчка (#TTBG…) в пакета за връщане, за да можем да идентифицираме пакета и да го свържем с вашата заявка за замяна
•     За да ускорите процеса на обмен, изпратете потвърждение за изпратената пратка (товарителница) с проследяващ номер на нашия e-mail
•     Стоката, която желаете да върнете, трябва да бъде ненарушена, в оригинална или подходяща опаковка с всички части и аксесоари.

Покупната цена ще бъде възстановена в рамките на 14 дни след получаване на вашия пакет в централния склад или след получаване на потвърждението за връщане, изпратено до нашия имейл.

Това отговори ли на вашите въпроси?

Thank you for your feedback

ЗАМЯНА
КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ВРЪЩАНЕ НА СУМАТА ИЛИ ЗАМЯНА НА ПРОДУКТА?
You have successfully subscribed!
This email has been registered